kennismakingsgesprekken donorschap en co-ouderschap
header twee vaders co ouder donor
cafe aanmelden kosten ontmoeting donor wensoudercafe

Aanmelden en kosten

Kosten
De kosten voor deelname aan een Wensoudercafé bedragen €75,00 per deelnemer of stel. 
We bieden je meerdere kennismakingsgesprekken, juridische voorlichting, 2 consumpties en (hopelijk) een gezellige avond! 

Wanneer we genoodzaakt coronamaatregelen in de toekomst geannuleerd moet worden krijg je uiteraard het volledig betaalde bedrag teruggestort op je rekening.

Aanmelden
Nadat je het deelnameformulier hebt ingevuld en de betaling hebt voldaan ben je aangemeld en krijg je een ontvangstbevestiging via de mail. De locatie van waaruit we de avond organiseren en extra informatie wordt na je aanmelding via de mail toegestuurd.

Op basis van alle aanmeldingen zullen we de gesprekken gaan inplannen. We hopen natuurlijk dat er genoeg deelnemers zijn die aansluiten bij jouw wens. wanneer dit niet het geval is zijn we helaas genoodzaakt de avond voor jou te annuleren. Je krijgt dan uiteraard het volledige bedrag teruggestort op je rekening. (Zie annuleringsvoorwaarden) Het kan zijn dat de avond wel doorgaat voor anderen omdat er voor hen wel genoeg gesprekspartners zijn. 

CORONAMAATREGELEN HORECA
Deelnemers zijn bij binnenkomst verplicht een coronatoegangsbewijs te laten zien in de vorm van een QR-code op de coronacheck-app

cafe aanmelden kosten ontmoeting donor wensoudercafe